تحقیق درمورد نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی
فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )
تعداد صفحات : 56 صفحه
نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی:نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول 2 صورت پذیرد. بدیهی است ارزیابی حسی مورد نیاز باید در محل صورت گرفته و در صورت مشکوک بودن به فساد، ارسال نمونه ها به آزمایشگاه برای آزمایشهای تکمیلی بلامانع است.
جدول 1 : نمونه برداری در محلهای تخلیه صید یا در خلال فروش اولیه
میزان محصول تخلیه شده یا فروشی
(بر حسب تن)
حداقل میزان نمونه برداری
(بر حسب کیلوگرم)
کمتر از 5
8
15- 5
20
40- 15
40
60- 40
60
80- 60
80
100- 80
100
100 و بیشتر
120 یا بیشتر
* در صورتی که وزن محموله به هر میزان بیش از 120 تن باشد، به تعداد نمونه برداری (120)08/0 درصد اضافه می شود.
جدول شماره 2: نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی در سطح کارگاه
تعداد ماهی در هر بهر (N)
تعداد ماهی جهت نمونه برداری (N)
حداکثر میزان مورد قبول خطا (C)
15- 2
2
صفر
25-16
3
صفر
90- 26
5
صفر
150- 91
8
1
500- 151
13
1
1200- 501
20
2
10000- 1201
32
3
35000- 10001
50
5
500000- 35001
80
7
500001 یا بیشتر
125
10
بهره برداری از جدول 2 نیاز به تخمین تعداد ماهی در یک بهر می باشد. این عمل می تواند با توزین 10 ماهی از یک بهر که به طور تصادفی برداشته شده و ارزیابی میانگین وزن یک ماهی صورت گیرد. در این صورت تعداد ماهی در بهر معادل با وزن بهر تقسیم بر میانگین وزن یک ماهی خواهد بود.
2- نمونه برداری جهت انجام آزمایشات میکروب شناسی
جهت کنترل میکروبیولوژیکی ماهی و فرآورده های آن نیاز به اخذ 5 نمونه (5= n) به ازای هر بهر در شرایط بهداشتی و آسپتیک می باشد که خوب است از روش نمونه برداری دو مرحله ای (0=c و 5 = n) ای (2 یا 1= c و 5 = n) استفاده کنیم. جهت توضیح بایستی ذکر کرد که c حداکثر تعداد نتایج مثبت می باشد که می تواند میزان آن از میزان m (حداقل میزان قابل قبول) بیشتر باشد.
3- نمونه برداری از ماهی جهت اندازه گیـری هیستامین
برای این منظور از روش نمونه برداری سه مرحله ای استفاده می شود:
2=C و 9=N
g100mg/10= m
g100/mg20= m
(تعداد نمونه اخذ شده 9 عدد می باشد که نتیجه مربوط به 7 نمونه بایستی کمتر از g100/mg10 و دو نمونه می تواند حداکثر تا g100/mg20 نیز باشد در هر صورت میزان هیستامین در هیچ یک از نمونه ها نبایستی بیش از g100/mg20 گوشت ماهی باشد.)
در مواردی که ماهیان با آنزیم، آماده سازی شده باشند مقادیر m و M تا دو برابر بیشتر مورد قبول می باشد
متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید
سایر محصولات :
پاورپوینت حسابداری
فرمت فایل : پاورپوینت تعداد...
پاورپوینت مطالعات کلاس پنجم درس پنجم جمعیت ایرانپاورپوینت مطالعات اجتماعی...
تحقیق درمورد نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهیفرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش ) تعداد...
دانلود پاورپوینت فعالیت جسمانی در میانسالان...
Box Cut _ 42...
پاورپوینت حسابداری میانه...
تحقیق درمورد نقش کلسیم در بدن...
Box Cut _ 41...
پاورپوینت حسابداری میانه 1 رشته حسابداری...
تحقیق درمورد نقش مواد معدنی بدن...
پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده آن...
فایل پاورپوینت بیماری های کبد...
Box Cut _ 40...
پاورپوینت حسابداری صنعتی 2...
پاورپوینت حسابداری صنعتی 1...
دانلود فایل درس پژوهی درس 13 تاریخ هشتم...
تحقیق درمورد میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی.DOC...
پاورپوینت حسابداری صنعتی 1 رشته حسابداری...
دانلود پاورپوینت مخلوط در زندگی جلسه دوم...
Box Cut _ 39...
فایل پاورپوینت بیماری های ناشی از کمبود ریزمغذی ها...
پاورپوینت حسابداری صنعتی 1 115 اسلاید...
تحقیق درمورد موانع صادرات مرکبات...
پاورپوینت حسابداری صنعتی 3...
پاورپوینت زندگی ما و گردش زمین 1...
پاورپوینت حسابداری شعب...
Box Cut _ 38...
تحقیق درمورد مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن...
دانلود پاورپوینت درس هفتم عربی دهم...
پاورپوینت حسابداری اجاره ها 18 اسلاید...
پاورپوینت حسابداری کمکهای بلاعوض دولت...
دانلود فایل اقدام پژوهی در مورد شادابی و آراستگی حیاط و محوطه بازی و مطالعه...
پاورپوینت حسابداری پیمانهای بلند مدت...
تحقیق درمورد مسمومیت غذایی...
پاورپوینت حسابداری پیشرفته...
Box Cut _ 37...
پاورپوینت حسابداری پیشامدهای احتمالی...
تحقیق درمورد ماکروویو...
پاورپوینت حسابداری میانه یک.PPT...
کسب درآمد 100 میلیون در ماه...
پاورپوینت حسابداری میانه 2 49 اسلاید...
پاورپوینت حسابداری موجودی مواد و کالا...
Box Cut _ 36...
تحقیق درمورد کنترل سرمایی مرکبات...
پاورپوینت حسابداری مدیریت استراتژیک و حس سازی در شرکت چند ملیتی 26 اسلاید...
تحقیق درمورد کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی...
پاورپوینت حسابداری مخارج تحقیق و توسعه...
پاورپوینت حسابداری مالیاتی...
شهرو شهرنشینی...
پاورپوینت حسابداری مالیاتی 220 اسلاید...
پاورپوینت خشکسالیپاورپوینت خشکسالی
پاورپوینت خشک کن های خورشیدی
پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) 22 اسلاید
پاورپوینت خسوف یا ماه گرفتگی.PPT
تحقیق در مورد حد و پیوستگی
کدینگ-و-اینکدینگ-اطلاعات-در-شبکههای-کامپیوتری
تحقیق در مورد بازی و ریاضی
تحقیق در مورد کاربرد ریاضیات در زندگی روزمره
دانلود ساختار آموزشی برزیل
تحقیق در مورد حد و پیوستگی
تحقیق درباره مدارهای مخابراتی
کلمات کلیدی :ارزیابی ازگی ماهی روش نمونه برداری درمورد نمونه برداری حقیق درمورد نمونه نمونه برداری ارزیابی ازگی ازگی ماهی عداد ماهی مورد قبول میانگین وزن نمونه برداری میزان ارزیابی حداکثر
- ۹۶/۰۷/۱۷